Bespaar direct met zonnepanelen

Weten wat jij jaarlijks kan besparen of hoeveel panelen er op je dak passen? Vul hieronder je gegevens in en wij kijken graag met u mee.

Directe besparing met zonnepanelen installatie

Sla je eigen opgewekte energie thuis op.

Bij LithiumAccus.nl zijn we gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen. We geloven dat zonnepanelen een efficiënte en duurzame manier zijn om energie op te wekken en tegelijkertijd uw energiekosten te verlagen. Een zonnedak plaatsen duurt gemiddeld één dag en wordt volledig geïnstalleerd door professionals. Ons werkgebied bevindt zich met name in de regio Noord-Nederland.

A-merk zonnepanelen geïnstalleerd door professionals

Ons team van professionele en ervaren installateurs zorgen ervoor dat je zonnepanelen op de juiste manier worden geïnstalleerd. Hierdoor profiteer je zo efficiënt mogelijk van de energie van de zon.

We werken met de beste materialen, A-merk zonnepanelen en verschillende omvormers om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen jarenlang efficiënt en betrouwbaar zullen werken. 

Zowel voor particulieren als bedrijven

Als qualified Esdec installateur zijn wij gespecialiseerd in verschillende type daken, zowel voor particulieren als bedrijven. Mocht u vragen hebben of advies willen, neem dan gerust contact met ons op.

Waarom kiezen voor LithiumAccus.nl?

01.

Vakkundige installaties &
heldere communicatie

Zonnepanelen op je dak, iets wat je niet elke dag doet. Daarom helpen onze vakkundige installateurs je graag mee. Zo is iedereen opgeleid om volgens de juiste normen de installatie te plaatsen. Verder kun je rekenen op onze service, zowel voor, tijdens als na de installatie. Wil je meteen een scope 12 keuring op uw PV-systeem, dan is dat ook mogelijk.

02.

Geen lange wachttijden

Vandaag een offerte voor zonnepanelen en over een jaar pas de installatie? Tegenwoordig hoor je het maar al te vaak. Wij proberen er daarom alles aan te doen om onze wachttijd zo kort mogelijk te houden. Op dit moment bedraagt de doorlooptijd van aanvraag tot installatie +/-2 maanden.

03.

Combineer meerdere systemen

Heb je nog meer ambities om te verduurzamen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de installatie van zonnepanelen installeren wij ook andere producten. Dit zijn onder andere:

  • Laadpalen
  • Omvormers
  • Nieuwe meterkasten
  • Thuisaccu's

04.

Klaar voor de toekomst

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het gaat worden om in de toekomst je eigen energie op te slaan. Met onze installatie's kun je ervoor kiezen om direct of in de toekomst een thuisaccu te plaatsen. Onze thuisaccu's zijn gemaakt van lithium en zijn daarom zeer betrouwbaar en veilig. Ook hebben deze accu's een lange levensduur.

Ons zonnepanelen assortiment