Laatst bijgewerkt op 13-11-2023

Algemene voorwaarden van LithiumAccus.nl​

Welkom bij LithiumAccus.nl! Hier vind je onze algemene voorwaarden, waarin we transparant en duidelijk uiteenzetten wat je kunt verwachten bij het winkelen bij ons. Lees ze zorgvuldig door, zodat je op de hoogte bent van onze afspraken en beloften. Bij vragen staan we altijd voor je klaar.

1. Wie zijn wij

Wij zijn LithiumAccus.nl. Een bedrijf gevestigd in Groningen en actief in meerdere landen. Onze bedrijfsgegevens zijn:

Egersundweg 2-K
9723 JM Groningen
Nederland

KvK-nummer: 87401096
BTW-identificatienummer: NL004409189B72
IBAN: NL25KNAB0510511813

2. Hoe kun je ons bereiken

Je kunt contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

  1. Telefoon: 06 21 68 29 20
  2. E-mail: [email protected]
  3. Postadres: Egersundweg 2-K, 9723 JM Groningen

3. Toepasselijkheid

3.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle particuliere aankopen bij LithiumAccus.nl. Voor zakelijke aankopen verwijzen wij je graag door naar onze zakelijke Algemen voorwaarden. Wij streven ernaar deze voorwaarden duidelijk onder jouw aandacht te brengen, zodat je op de hoogte bent van wat wij voor jou doen en wat wij van jou verwachten.

3.2 In aanvulling op deze algemene voorwaarden kunnen specifieke voorwaarden van toepassing zijn op bepaalde producten.

4. Aanbod

Wij verstrekken eerlijke informatie over wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, inclusief de prijs en retourmogelijkheden. Eventuele fouten op onze website worden gecorrigeerd, tenzij het duidelijk een vergissing betreft die redelijkerwijs herkenbaar was.

5. Overeenkomst

Wij zorgen voor een veilige webomgeving en houden je op de hoogte van de status van je bestelling. Je ontvangt een orderbevestiging per e-mail en alle benodigde informatie wordt toegevoegd aan je LithiumAccus.nl account.

6. Herroepingsrecht en bedenktijd

Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je het retourneren. Wij zorgen voor een snelle afhandeling, inclusief het sturen van een nieuw product of terugbetaling binnen 5 werkdagen.

7. Verwachtingen tijdens bedenktijd

Bij het uitpakken van het product verwachten wij dat je het behandelt zoals je zou willen dat anderen met jouw aankoop omgaan. Indien niet, kan dit invloed hebben op de terugbetaling.

8. Afhandeling na retourneren

Na aanmelding van retour ontvang je een bevestiging en wordt het nieuwe product verstuurd of de betaling binnen 5 dagen teruggestort.

9. Verzendkosten bij retourneren

Retourzendingen zijn helaas voor jezelf. Dit vanuit een duurzaam oogpunt. Wij willen niet zoals bij veel bekende (kleding)webshops alles terugkrijgen om maar alles te proberen. Een deel is vaak niet meer bruikbaar. Wij geven daarom graag voor de bestelling kosteloos advies. 

10. Prijzen

Onze prijzen zijn transparant, inclusief btw en duidelijk aangegeven verzendkosten. Extra kosten zijn van toepassing op specifieke bezorgopties en extra accessoires.

11. Nakomen beloftes en garantie

Wij streven ernaar onze beloftes na te komen en bieden garantie op al onze producten volgens de geldende wetgeving. Extra garantie kan van toepassing zijn en wordt vermeld op de productpagina. Veel producten kunnen tegen een kleine vergoeding verlengd worden op hun standaard garantietermijn.

12. Bezorging en uitvoering

Wij doen ons uiterste best om bestellingen snel en correct af te handelen. Indien er vertraging optreedt, informeren wij je tijdig en bieden een passende oplossing.

13. Betaling

Vooruitbetaalde bedragen resulteren in een snelle orderverwerking. Onjuistheden in betaalgegevens dienen direct gemeld te worden.

14. Klachten

Klachten dienen duidelijk omschreven te worden, zodat we snel kunnen helpen. Binnen twee werkdagen ontvang je een reactie met een oplossing of een indicatie van de benodigde tijd voor correctie.

15. Wijzigingen in voorwaarden

Eventuele wijzigingen in deze voorwaarden zullen worden gepubliceerd op onze website. Wij garanderen dat deze wijzigingen niet nadelig zullen zijn voor jou.