Laadpaal installatie

Ben jij opzoek naar een A-merk laadpaal voor thuis of op kantoor? Vul hieronder de gegevens in en onze experts vertellen je er graag meer over.

Elektrische laadpaal installatie direct thuis of op je bedrijf

Je elektrische auto laden met je eigen laadpaal

Als je een elektrische auto hebt, wil je natuurlijk graag kunnen laden waar en wanneer je maar wilt. Thuis opladen is vaak de makkelijkste optie, maar daarvoor heb je wel een elektrische laadpaal nodig. 

Met onze betrouwbare laadpalen en ervaren installateurs heb jij binnen no-time je auto aan een slimme en krachtige laadpaal.

Laadpaal installatie

Top kwaliteit laadpalen geïnstalleerd door onze
EV-installateurs

Ons team van professionele installateurs installeren een elektrische laadpaal bij jou op locatie, zodat je altijd en overal kunt laden. Of je nu thuis wilt laden terwijl je slaapt, of op het werk terwijl je aan het werk bent. Wij zorgen ervoor dat het mogelijk wordt.

Onze installateurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van laadpalen van het merk Wallbox. Dit merk staat bekend om haar betrouwbaarheid en de vele mogelijkheden.

Enkele opties met de Wallbox laadpalen:

  • Laad je auto rechtstreek op met je eigen zonne-energie
  • Loadbalancing waardoor jij maximaal kunt laden
  • Laad meerdere EV's tegelijk op
  • Beheer alles met je smartphone

Zowel voor particulieren als zakelijk

Onze laadpalen zijn veilig, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken zodat je zonder zorgen kunt opladen. Wij hebben laadpalen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast is onze wachttijd kort en bieden wij een volledige installatie.

Waarom kiezen voor LithiumAccus.nl?

01.

Vakkundige installaties &
heldere communicatie

Een nieuwe laadpaal bij je thuis of op de zaak is iets wat je niet elke dag doet. Daarom helpen onze vakkundige installateurs je graag mee. Zo is iedereen opgeleid om volgens de juiste normen de installatie te plaatsen. Verder kunt u rekenen op onze service, zowel voor, tijdens als na de installatie.

02.

Geen lange wachttijden

Vandaag een offerte en over een jaar pas jouw nieuwe auto aan de lader? Tegenwoordig hoor je het maar al te vaak. Wij proberen er daarom alles aan te doen om onze wachttijd te kort mogelijk te houden. Op dit moment bedraagt de doorlooptijd van aanvraag tot installatie +/-2 maanden.

03.

Combineer meerdere systemen

Heeft u nog meer ambities om te verduurzamen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de installatie van laadpalen installeren wij ook:

  • Nieuwe meterkasten
  • Omvormers
  • Thuisaccu's
  • Zonnepanelen

04.

Klaar voor de toekomst

Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het gaat worden om in de toekomst je eigen energie op te slaan. Met onze installatie's kunt u ervoor kiezen om direct of in de toekomst een thuisaccu te plaatsen. Onze thuisaccu's zijn gemaakt van lithium en zijn daarom zeer betrouwbaar en veilig. Ook hebben zij een lange levensduur.

Ons laadpalen assortiment