Bezorgen en installeren

Wat zijn de bezorgopties?

We bieden verschillende bezorgopties aan, waaronder standaard verzending, pallet verzending en afhalen in de winkel (alleen op afspraak)

Leveren jullie ook internationaal?

Ja, we leveren ook internationaal. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over de beschikbare landen en bijbehorende verzendkosten.

Wat is de geschatte levertijd?

De geschatte levertijd varieert afhankelijk van je locatie en het gekozen product. Dit wordt vermeld tijdens het afrekenen en kan variëren van 1 werkdag tot meerdere werkdagen.

Bieden jullie installatieservices aan?

Ja, we bieden installatieservices aan voor geselecteerde producten. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie en beschikbaarheid.

Zijn er extra kosten verbonden aan installatieservices?

Ja, er kunnen extra kosten verbonden zijn aan installatieservices. De kosten zijn afhankelijk van het type product en de complexiteit van de installatie. Onze klantenservice kan je voorzien van de benodigde informatie.

Kan ik de installatie zelf doen?

Dit hangt af van het product en de installatie die gedaan moet worden. Zorg dat je goed geïnformeerd bent voordat u zelf begint met een installatie.  Zorg er ook voor dat je de bijgeleverde handleidingen en instructies volgt. 

Wat moet ik doen als er problemen zijn met de bezorging of installatie?

Neem onmiddellijk contact op met onze klantenservice als er problemen zijn met de bezorging of installatie. We zullen ons best doen om het probleem snel en naar tevredenheid op te lossen.

Nog vragen?

We streven ernaar om jouw bestelling of installatie in goede orde te leveren. Heb je vragen of lijkt er iets niet te kloppen? Neem dan contact met ons op.