Ruilen en Retourneren

Wat zijn de retourvoorwaarden?

Om een product te retourneren, moet het ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden teruggestuurd. Zorg ervoor dat je eventuele accessoires, handleidingen en garantiekaarten ook meestuurt.

Hoe kan ik een product retourneren?

Neem binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact op met onze klantenservice om een retouraanvraag in te dienen. We voorzien je van de benodigde instructies en het retouradres.

Wie betaalt de verzendkosten voor het retourneren?

De kosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening, tenzij het product defect of beschadigd is bij aankomst. In dat geval vergoeden wij de verzendkosten.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Zodra we het geretourneerde product ontvangen en controleren, zullen we overgaan tot terugbetaling. De terugbetaling wordt gedaan via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

Zijn er uitzonderingen op het retourbeleid?

Bepaalde producten komen mogelijk niet in aanmerking voor retournering vanwege veiligheids- of hygiënische redenen. Controleer de productbeschrijving of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie klantenservice?

Voor vragen of problemen met betrekking tot retourneringen kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Nog vragen?

We streven ernaar om jou een soepele en probleemloze retourervaring te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je verdere vragen hebt. Bedankt voor het winkelen bij LithiumAccus.nl!