Include btw
excl. btw

A-merk producten

Installaties van zonnepanelen, laadpalen en thuisaccu's

Persoonlijk advies

Geen lange wachttijden

Vakkundige installaties

Persoonlijk advies

inc btw

Zonnepanelen monteur

Ben jij gepassioneerd door duurzame energie, denk jij klantgericht en heb je ervaring in montage zonnen daken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn gevestigd in Groningen en omgeving. Woon jij in de buurt en wil je werken in de buitenlucht met je handen, lees dan snel verder. 

Wat ga je doen?

Samen met je gezellige collega's start je de dag met het laden van de werkbus, gevolgd door een gezamenlijk koffiemoment. Zodra alle materialen zijn ingepakt, vertrek je naar de eerste klus. Op locatie bespreek je de opdracht met de klant en start de dagvoorbereiding, inclusief de opbouw van de steiger en het afstemmen van werkzaamheden.

Het buitenteam begint met rails en kabelwerk op het dak, terwijl het team binnen de meterkast en kabelroute verzorgt. Zodra alles gereed is, plaatsen we de zonnepanelen op het dak en voorzien we weer een huis van duurzame stroom. Na afloop is het tijd voor een opruimactie. “Teamwork makes the dream work!”

Wie wij zoeken

Wat wij bieden!

Interesse?

Ben jij toe aan een mooie nieuwe uitdaging, stuur jouw CV op naar [email protected] of bel 050 20 53 338 , dan maken we een afspraak voor een meeloopdag. Je kunt ook hiernaast jou gegevens achterlaten, dan zullen wij contact met je opnemen.

Ben je enthousiast geworden, maar heb je nog niet alle competenties? Bel ons op! Voor enthousiaste aanpakkers kunnen wij kijken naar de mogelijkheden!

In contact komen?

Valeri

Ontdek jouw volgende carrièrestap bij LithiumAccus.nl! Kies hieronder de vacature die perfect bij jou past en solliciteer vandaag nog voor een boeiende en uitdagende rol in ons dynamische team:

Alle vacatures

Vacatures

Zonnepanelen monteur

Als Zonnepanelen monteur bij LithiumAccus B.V. ben je verantwoordelijk voor het deskundig monteren en onderhouden van zonnepaneelsystemen. Je werkt in een enthousiast team dat zich bezighoudt met het leveren van duurzame energieoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Naast montagewerkzaamheden draag je bij aan het optimaliseren van het systeem voor maximale energieopbrengst.


36 – 40uur
VCA
Groningen

Lees verder »
Vacatures

Elektromonteur

Als Elektromonteur bij LithiumAccus B.V. ben je de drijvende kracht achter het bouwen, ontwerpen en in bedrijf stellen van geavanceerde energieopslagsystemen met behulp van lithium accu’s.


Naast deze kerntaken speel je een essentiële rol bij het installeren van meterkasten, thuisaccu’s en laadpalen. Je brengt niet alleen elektrische installaties tot leven, maar draagt ook bij aan de groene revolutie door duurzame oplossingen te implementeren.


36 – 40uur
VCA
Groningen

Lees verder »

Benieuwd naar alle vacatures? Bekijk deze dan op onze vacature pagina. Liever een open sollicitatie sturen? Dan kun je deze sturen naar [email protected].

Winkelmandje